شام عروسی

دوشنبه 13 آذر 1396 ساعت 21:07

شام عروسی

یکی از رسوم ما ایرانیان که ریشه در دین و مذهب مان هم دارد، ولیمه عروسی است
که در زبان فارسی به آن شام عروسی هم می گویند.
شاید به جرات بتوان گفت که همین رسم باعث ایجاد چشم و همشمی های زیادی شده است
به طوری که ما شاهد شام های مجلل عروسی هستیم که برخی اوقات نیازی به آنها هم نیست.
قناعت کردن در مخارج عروسی از جمله در هزینه شام عروسی
باعث می شود که عروس و داماد بتوانند برای آغاز زندگی مشترکشان پس اندازی داشته باشند.
اما در هر صورت دادن شام مراسم عروسی به اصطلاح خوش یمنی به همراه دارد
و تقریبا یک ضرورتی است که اکثر خانواده های ایرانی آن را به جا می آورند.
ما هم در این مطلب برای شما در مورد اینکه شام مراسم عروسی چگونه باشد؟
مطالبی را گردآوری و منتشر کرده ایم که امیدواریم برای شما سودمند باشند.

در تهیه شام عروسی چه نکاتی را باید مد نظر داشت؟

در ایران بنا به اینکه از اقلیت های قومی زیادی شکل گرفته است،
نوع غذا، طعم غذا و… با هم متفاوت هستند.
مثلا در جنوب ایران ممکن است که غذاهای تند سرو شود
در حالیکه در شما کشور از غذاهایی با ادویه و یا طعم سیر استقبال شود.
پس به عنوان نکته مهم در سفارش غذای عروسی باید گفت
که غذاهایی که انتخاب می کنید، می بایست بنا به ذائقه و سلیقه مهمانان شما باشد.
دقت داشته باشید که مواد غذایی که برای تهیه شام به کار برده می شود،
نوع و مقدار ادویه، چیدمان و رنگ غذاها می تواند بنا به منطقه جغرافیایی و یا مطابق با عرف منطقه جغرافیایی دارای تفاوت هایی باشد

نکته مهم دیگر آن است که به کیفیت غذای آماده شده برای مراسم عروسی خود توجه کامل داشته باشید.
پس غذای با کیفیت عروسی یک چیز فراموش ناشدنی است و در این مورد خساست به خرج ندهید!
ذکر این نکته یک دلگرمی بزرگ است که چنانچه کیفیت غذا خوب باشد،
باعث می شود تا اگر شما در طراحی و دیزاین عروسی و یا تشریفات عروسی به نسبت شام، هزینه کمتری پرداخت کرده باشید، مطمئن باشید که جشن عروسی شیکی خواهید داشت.

توصیه ویژه برای شام جشن عروسی

پیشنهاد می کنیم که در کنار غذاهای سنتی و اصیل هر منطقه، با غذاهایی که در جامعه عرف هستند
و مردم سایر نقاط کشور طعم آنها را می پسندند، نیز از مهمانان جشن خود پذیرایی کنید.
مثلا غذاهایی همچون زرشک پلو، باقالی پلو با گوشت بره، برنج سفید و جوجه کباب، خورشت فسنجان، ته چین مرغ، بوقلمون بریان مرغ یا غاز بریان و بره بریان نیز از جمله غذاهای مشهور ایرانی هستند
که در زمان پذیرایی از مهمانان در هر سفره ای از آنها استفاده می شود.
به یاد داشته باشید که وجود این غذاها در سر میز شام مهمانان، باعث می شود جشن شما حالت رسمی بگیرد.

منو انواع غذا برای مراسم عروسی

غذاهای زیر را در رده های متفاوت ایرانی و فرنگی انتخاب کرده ایم:

پلو چلو ایرانی و فرنگی برای شام عروسی

زرشک پلو با مرغ ، شیرین پلو با مرغ ، مرصع پلو با مرغ ، آلبالو پلو با مرغ ، برنج سفید زعفرانی ، نه چین مرغ ، باقالی پلو با گوشت ، پلو یونانی ، پلو مکزیکی ، لو هندی با ماهیچه گوسفندی ، پلو چینی با میگوی تند ، پلو چاینیز ، پلو ریزوپیزلی ایتالیایی ، پلو فرانس رایس با مرغ یونانی .

انواع کباب برای شام عروسی

کباب سلطانی ، کباب بختیاری ، کباب شیشلیک ، کباب قفقازی ، کباب کوبیده ، کباب بنیه ، کباب بلغاری ، کباب لبنانی ، کباب یونانی ، کباب عربی ، کباب مکزیکی ، کباب ترش ، کباب قرقاول ، کباب بلدرچین ، کباب فیله ، کباب فیله پیچ مرغ ، کباب فیله پیچ بره ، کباب چوبی مرغ ، کباب چوبی گوشت ، کباب شاورما ، کباب ماهی قزل آلا ، کباب ماهی اوزون برون ، کباب سزان فیش ، کباب میگو پفکی ، کباب میگو چوبی ، کباب لقمه و کباب لقمه عربی .

انواع خوراک مخصوص شام عروسی

خوراک ژیگو ، خوراک ژیگو فرانسه ، خوراک بیف استروگانف ، خوراک چیکن استروگانوف ، خوراک رست بیف مرغ ، خوراک اسکالپ مرغ ، خوراک شنیسل مرغ ، خوراک چیکن گریل ، خوراک کیوسکی ( سینه مرغ سوخاری شده به همراه تزئینات داخلی ) ، خوراک گوشت آمریکایی ، خوراک کارنه ایتالیایی ، خوراک پیزلی ایتالیایی ، خوراک بیف تایلندی ، خوراک ماتانا تایلندی ، خوراک شای قرمه تایلندی ، خوراک شائوشائو چینی

انواع خوراک دریایی برای شام عروسی

ماهی قزل آلا ، ماهی اوزون برون ، ماهی شیر ، ماهی حلوا ، ماهی زبیده ، ماهی گریلی ، خوراک قلیه ماهی ، لابستر ، میگو بنیه ، میگو پفکی ، خوراک میگوی تند عربی هندی ، خوراک سوشی ژاپنی و خوراک سزان فیش ژاپنی .

انواع خورشت ها برای شام عروسی

خورش قیمه ، خورش قیمه نسترن ، خورش نسترن ، خورش قرمه سبزی ، خورش کرفس ، خورش فسنجان ، خورش نعنا جعفری و خورش کاری .

انواع غذاهای تشریفاتی برای شام عروسی

بره اسلایسی ، بره درسته و بوقلمون با تزئینات سبزیجات .

میز اردور مخصوص جشن عروسی

کوکوسبزی ، کشک بادمجان ، شامی ، دلم ه، میرزا قاسمی و کوفته .

میان وعده برای جشن عروسی

اسنک ، پاچینی ، ناگت میگو ، ناگت گوشت ، ناگت مرغ .

انواع سالاد مناسب شام عروسی

سالاد فصل ، سالاد شیرازی ، سالاد فرانسوی ، سالاد اتریشی ، سالاد روسی ، سالاد سزار ، سالاد اندونزی ، سالاد میگو ، سالاد اسپاگتی ، سالاد ماکارونی ، سالاد الویه ، سالاد قفقازی ، سالاد والدائوف آمریکایی ، سالاد اردک آمریکایی ، سالاد پاستای ایتالیایی ، سالاد ماهی ایتالیایی ، سالاد ژامبون ایتالیایی ، سالاد تن ماهی هلندی ، سالات طبوله عربی ، سالاد سبزیجات تند عربی ، سالاد هموس لبنانی ، سالاد پنیر و قارچ ، سالاد سبزیجات معطر ، سالاد میوه اسلایسی و ماست و خیار .

انواع دسر مخصوص جشن عروسی

ژله ،کرم کارامل ، ژله میوه ای ،موس شکلات ، پلمبیر ، شارلوت ، پودینگ ، کیک بستنی و تیرامیسو .

انواع نوشیدنی مخصوص شام عروسی

شامل سه رنگ نوشابه قوطی ، دلستر، دوغ ، آب معدنی ، آبمیوه قوطی و نوشابه انرژی زا .

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد